maanantai 23. huhtikuuta 2012

Prologi

Tervetuloa lukemaan Vuotar-blogia!

Kauppa on vihdoin, pitkän odotuksen ja viilauksen jälkeen auki ja saippuoita hyllyllä ja kypsymässä ja suunnitelmia uusiksi saippuoiksi syntyy koko ajan lisää. Hiussaippuaa on kyselty ja sitä laitankin heti tulemaan, kun saan seuraavan raaka-ainetilauksen Suomeen. Sain Facebook-sivunkin avattua ja paljon tykkäyksiä (kiitos kaikille!).

Itestäni voisin kertoa: Jenni, 31, kolmen pienen pojan äiti, hoitovapaalla. En pidä itseäni minään saippuaguruna, mutta pidetään sitä vaikka tavoitteena ;) . Saippuaa oon tehnyt 2009 alkaen lähinnä omaksi ja läheisten iloksi ja nyt vihdoin muillekin. Saippuan ohessa teen muutakin kosmetiikkaa kotikäyttöön: huulirasvoja, kosteusvoiteita, erilaisia vartalovoita, hoitoaineita, deodorantteja, naamioita, kylpy- ja vaahtopommeja, kuorintoja ja jos kaikki merkit pitävät paikkaansa, niin seuraavaksi tilaan tarvikkeita mineraalimeikkien valmistukseen. Miulle on tärkeetä tietää, mitä oon omalle ja erityisesti lasten iholle laittamassa ja sen takia oon kirjoittanut mm. ainesosaluettelot suomeksi tuonne kaupan tuotesivuille.

Mie yritän täällä blogissa vähän raottaa ovea pieneen saippuatehtaaseeni ja kertoa, mitä tapahtuu ja mitä on tulossa.  Oon erittäin kiitollinen kaikista kommenteista ja kuuntelen mielelläni ideoita ja ehdotuksia ja toivomuksia tuotteisiin, nettisivuihin, pakkaukseen ja ihan mihin vaan liittyen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti