perjantai 15. kesäkuuta 2012

Suolasaippuaa

Mie oon tässä kaupan historian aikana tehnyt kaksi erää suolasaippuaa, mutta olen leikannut kummatkin liian  myöhään ja niistä on tullut hieman, hmm, rumia. En sitten ruman ulkonäön takia oo laittanut niitä kauppaan lainkaan ja nyt ihmettelen, et mitä ihmettä miun pitäs niillä tehä. Tänään otin lasten kanssa suihkuun mennessä yhden suolasaippuapalan mukaan ja kokeilin: se oli parasta tekemääni suolasaippuaa koskaan. Yhdetkään aiemmat suolasaippuani eivät ole vaahdonneet yhtä paljon eivätkä jättäneet ihoa yhtä miellyttävän tuntuiseksi. Nämä suolasaippuat on tuoksutettu miedosti sitruunan, rosmariinin ja piparmintun eteerisillä öljyillä. Lisäksi saippua on värjätty vihreällä savella vaalean vihreäksi. Miulla on näitä muutamia ja arviolta koot ovat jotain 120 ja 200 gramman välistä. Mutta tosiaan, hieman rumilta ne näyttävät (yritän muistaa vaikka huomenna laittaa kuvan ja punnita niitä) röpelöisen leikkauspinnan takia. Jos haluat kokeilla, voit tilata tällaisen rumilussaippuan (jonka rumuutta ei kyllä enää muutaman käytön jälkeen edes huomaa, koska saippuoilla on tapana kulua ;) ) 3 € / kpl osoitteesta saippuat ( ät ) vuotar.fi (korvaathan ( ät ) @-merkillä) tai kaupan yhteydenottolomakkeen kautta. Toimituskulut ovat samat kuin kaupassa eli 250 grammaan asti kulkee kahdella eurolla, puoleen kiloon kolmella puolella ja sen jälkeen postikulut on viisi euroa. Ja ykkösluokassa kulkevat.

Tässä vielä ainesosatiedot tuohon suolasaippuaan.

Ainesosat: merisuola, saippuoitu kookosöljy, saippuoitu oliiviöljy, vesi, glyseriini, saippuoitu risiiniöljy, vihreä savi, sitruunan, rosmariinin ja piparmintun eteeriset öljyt. Allergeenit citral ja limonene.

INCI: maris salt, sodium cocoate, sodium olivate, aqua, glycerine, sodium castorate, montmorillonite, citrus limon peel oil, rosmarinus officinalis leaf oil, mentha piperita oil, citral*, limonene*.

* Allergeenit, joita esiintyy eteerisissä öljyissä luonnostaan.

Miun saippuantekoa on viime aikoina hieman häirinnyt ajatus saada kauppaan jotain uutta - muuta kuin saippuaa - ja myös luomua pitäisi olla odotettavissa. Mie toivon, että saisin uutuudet kauppaan parin viikon sisällä, mutta juuri tällä hetkellä miun osa on vain oottaa asioiden etenemistä. Mie oon laittanut kaheksan tilausta eri paikkoihin ja niistä neljä on nyt kotiutunut. Neljä on siis vielä matkalla. Kolme kun kotiutuu, niin pääsen hommiin ja viimeinen, niin voin lisätä tuotteet kauppaan :) .

Ai niin, syöttämällä koodin LOMA ostoskoriin saat 10 % alennusta kaikista saippuoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti