keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Eilen, tänään ja huomenna

EILEN laitoin ISON satsin Pehkoja taas tulemaan. Eilen myös perustin Vuottarelle Twitter-tilin. Vähän on reenaamista tuossa, mut ehkä se tuosta. Eilen muuten nappasin myös ampiaisen pölyimurilla (oon ampparikammonen ja uskomatonta, mutta totta, meillä pörräs helmikuussa ampiainen - tuli ulkoa halkokasasta ja heräs lämmössä talvipöhnästä).

TÄNÄÄN ollu todellinen touhupäivä, mutta lähinnä kotijuttuja. Tosin sain pajalle kaappiin taas hieman tilaa, kun pääsin eroon muutamista tuoksuöljyistä. Lisäksi pääsin taas lempipuuhaani eli tilausta tekemään ja taas jotain pientä heräteostosta lähti mukaan ja siitä sitten myöhemmin täällä :) . Tylsempänä puolena taas se rahan meno. Niin ja nappasin aamulla sen eilen imuroimani ampparin, joka oli karannut imurista. Tukin imurin putken.

Mutta HUOMENNA on ihka eka Vuottaren POSTIKULUTARJOUS! Ystävänpäivän kunnaksi ilmainen toimitus kaikkiin yli 10 euron arvoisiin tilauksiin! 

Sen verran kurkkasin tuonne tilastoihin, et kattelin millä hakusanoilla tänne blogiin on tultu ja pitää nyt heti kommentoida, et kyllä, INCI- eli ainesosaluettelo on pakollinen! Jos aiotte perustaa kosmetiikkayritystä, niin tutustukaa siiihen kosmetiikkaa koskevaan lainsäädäntöön. Tuo on kohtuullisen lyhyt ja helppolukunen pätkä ja siitä selviää hyvin monta perusasiaa, mm. se, miten ja mitä sinne ainesosaluetteloon kirjotetaan. Mie ehkä kirjotan joku päivä niistä pakkausmerkinnöistäkin.

Mut nyt mie lähen lämmittämää saunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti