maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ensimmäiset huulivoiteet kaupassa

Nyt on ensimmäisiä huulivoiteita saatavilla kaupassa! Nyt laitoin luomuna suklaan, ananaksen sekä vaapukan - vadelman siis - ja tavallisista vaniljan, piparmintun sekä mansikan. Lisäilen makuja pikkuhiljaa. Huomasin nimittäin vasta tällä viikolla, että miulla onkin käytössä enemmän makuvaihtoehtoja kuin luulinkaan. Nämä huulivoiteet eivät värjää huulia, vaan antavat pientä kiiltoa. Ja koska nämä ovat kasviöljyistä tehtyjä, näitä ei tarvitse lisäillä jatkuvasti, vaan yksi huulten voitelu pitää huulet pehmeinä pitkään.

Laitan kauppaan piakkoin myös maustamattomia huulivoiteita omana tuotteenaan.

Niin ja se piti vielä sanoa, että toki huulivoiteitakin voi tilata ns. mittatilaustuotteina isompia määriä, kuten saippuaakin, itse valitsemilla väreillä ja mauilla ja pakkaustakin voidaan miettiä erikseen.

Miulla on ihan justiinsa kypsä uusin erä saippuaakin ja senkin lisäilen kauppaan, kunhan saan delegoitua kuvien ottamisen jollekin vähän taitavammalle (huulivoiteiden kuva tullee samasta syystä myös muuttumaan ;) ). Uusin saippua tuoksuu sitruksilta, eniten greipiltä ja sitruunalta, ja se sisältää myös aitoa silkkiä, joka tekee vaahdosta erittäin pehmeää.

Vasemmalta oikealle: mansikka, piparminttu sekä luomuananas ja -suklaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti