sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Nyt se sit loppu

Nimittäin tila. Yks iso mittatilaus, pari isompaa jälleenmyyjätilausta ja vähän jotain omiakin tuotteita pitäs tehä ja hyllyt tuli täyteen. Just vielä pahaan aikaan, kun pitäs urakalla vääntää saippuaa. Mie oon hamstrannu hyllyjä Biltemasta ja niihin ei saa lisähyllyjä ja viidellä hyllyllä siihen jää älyttömästi tyhjää tilaa, kun nuo saippuat ei kuitenkaan kauheen korkeita oo. Vois toki ehkä ostaa pari samanlaista hyllyä lisää ja tuskailla hyllylevyjen asentamisen kanssa monta tuntia (ei nimittäin ollu mitään helppoja asentaa). Eilen kuitenkin aikani pohdittuani tulin siihen tulokseen, et Ikeaan se on mentävä.

Vähän kauhulla kyllä ajattelin, kun ne Ikea-reissut kolmen vilkkaan pojan kanssa on aika stressaavia. Ne juoksee ja säntäilee joka paikkaan, ei halua siirtyä pois leikkipisteiltä, sit pitää juoksuttaa jokaista vessassa, sit niille tulee nälkä ja pitää jonottaa ruokaa ja uus vessahätä ja sit niille tulee kuuma. Luojan kiitos, saatiin pojat hoitoon anoppilaan ja päästiin aikuisporukalla Ikeaan. Mukana oli nyt verkkokaupassa olevien virkattujen saippuapussien valmistaja.

Ikea on kyllä vaarallinen paikka. Sieltä tarttuu kaikkea huippuhyödyllistä aina mukaan ihan liikaa. Miulle tarttui yritykselle mm. kaksi vajaa kakspuolmetristä hyllyä pajalle, ylimääräisiä hyllylevyjä, rosterinen apupöytä (josta oon haaveillut kauan!), koreja, juustohöylä (ajattelin siistiä tällä saippuan reunoja)... Kotiin päätyi mm. sänky kuopukselle, patja, uunivuoka, tyynyjä... Kello oli jo kotiutuessa niin paljon, et oli turha ajatellakaan pajan uudelleenjärjestelyjä, mut niitä hommia pitää kyllä alkaa ihan ensitilassa tekemään. Oikeestaan mie en malta ees oottaa, et pääsen kokoomaan uudet hyllyt ja saan kaikki saippuat, purkit ja tarvikkeet mahtumaan helposti ja siististi joka paikkaan. Mie niin laitan kuvia miun uusista, siisteistä ja järjestyksessä olevista hyllyistä, kun saan nuo koottua :) .
Kuva: ikea.com5 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen! Käyn tosi harvoin Ikeassa, mutta viimeksi tarttui mukaan vaikka mitä ja se mitä piti mennä ostamaan jäi kauppaan, eli kohta pitää käydä tekemässä uusi kierros.

  VastaaPoista
 2. Ikea on kamala paikka. Sieltä ei vaan voi kipaista nopsaan hakemaan yhtä juttua. Tuo teidän käynti on niin tuttua :-)

  VastaaPoista
 3. Miulla on pari viikkoa ollut sama suunnitelma, en vain ole saanut vielä aikaiseksi lähteä hyllynhakureissulle. Itse kuivattelen ja säilytän saippuoita kenkälaatikoissa, niitä voi näppärästi pinoja hyllyille päällekkäin. Ja jos saippuoita ei voi vielä laittaa laatikoihin, ylimääräiset uunipellit tai tarjottimet ovat näppäriä: jotkut palikat kulmiin ja seuraava kerros edellisen päälle, astiapyyhe vielä saippuoiden päälle, etteivät pölyynny.

  VastaaPoista
 4. Sun työhuone on kohta vaiks kuin hieno! Me löydettiin L-kadulta vanhasta hammaslääkärin huoneesta vähän vastaava vanha apupöytä, jossa tasot on lasia. Toivon, että se löytäis paikkansa keittiöstä.

  VastaaPoista
 5. Lisätilaa hyllyille saa kun laittaa esim jugurttipurkkeja tai laseja kulmiin ja niiden päälle uuden levyn. Olettaen, että on siis joku levy joka laittaa siihen päälle. :D

  VastaaPoista