maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kaikenmoista

En keksi millään järkevää otsikkoa tälle, kun ympärillä käy kamala hälinä ja ois ainakin muutamasta aiheesta kirjotettavaakin.

Jos vaikka alkuun kirjottaisin jostain tapahtumasta. Kävin just hakemassa postit ja siellä oli kirje Lappeenrannan kaupungilta. Ja kirjeessä lasku, jota mie kyllä jostain syystä vähän toivoinkin. Se oli nimittäin markkinapaikkamaksu eli mahduin kuin mahduinkin Lappeenrannan kevätmarkkinoille myymään! Nyt siis tulevana sunnuntaina on Metsänkylännavetalla Leivintuvan pääsiäismarkkinat ja sinne oon menossa myös.

Sit miun piti kirjottaa siitä, et tuo kirjanpitäjäpuolisko on painostanut miuta laittamaan toisenki harrastuksen tuotoksia verkkokauppaan myyntiin. Oon ite pitäny sitä nimenomaan harrastuksena eikä oo ollu minkäänlaista aikomusta myydä mitään eikä etenkään tuossa saippuakaupassa, mut alan pikkuhiljaa taipua. Nimittäin miulla lähti jossain vaiheessa tää harrastus ihan käsistä ja miulla on yks lipastollinen rompetta, joista olin kaikista aikonu tehä itelleni / lahjaksi jotain, mut ei tuo lipasto sillä tavalla tyhjene. Niin mitä siellä oli? Korutarvikkeita! Mie vissii ekan kerran joskus kuopuksen syntymän jälkeen tilasin sitä kamaa iltojen iloks ja jotenki sitä on kerääntyny, vaik viimesen vuoden - puolentoista aikana ei juuri lainkaan mitään uutta.

Arvonnastakin miun piti kirjottaa. Nimittäin nyt on sit arvonta käynnissä Facebookissa. Palkintoina on yksi kolmenkymmenen, yksi kahdenkymmenen ja yksi kymmenen euron lahjakortti verkkokauppaan. Jos et ole naamakirjassa tai et halua käydä tilaamassa Vuottaren päivityksiä, niin voit osallistua myös lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen saippuat@vuotar.fi. Laita otsikoksi vaikka 'Arvonta'.

Sit mie huomasin just, et Itellalla on Smart-postitarjous 22.3. asti ja mie aattelin hyödyntää sen niin, et kaikkiin edelliseen päivään mennessä tilattuihin ja maksettuihin yli 30 euron arvoisiin tilauksiin saa ilmaisen toimituksen.

Nii ja se vielä piti sanoa, et tällä viikolla siis lähetän ennakkoontilatut Pehkot.

Mangoldeja kesää odotellessa. 

3 kommenttia:

  1. Tosi ihana "kiinankaali"-korvikset. Pisti ihan hymyilyttämään :D

    VastaaPoista
  2. Näkisit mitä kaikkia vihanneksia miun korurompelaatikossa kasvaakaan ;) !

    VastaaPoista