tiistai 23. huhtikuuta 2013

Markkinat

Viime torstaina ja perjantaina oli Lappeenrannan kevätmarkkinat ja mie siellä mukana. Päivät oli kylmiä ja tuulisia, mutta ihmisiä oli erityisesti perjantaina ihan mukavasti ja myyntiäkin tuli omat kulut huomioiden ihan mukavasti. Mutta parasta oli se, et miusta siellä oli kivaa! Oli tosi kivaa tavata erilaisia ihmisiä ja kuulla tarinoita menneesta ja nykyisestä. Miun isovanhemmat on aikoinaan olleet torikauppiaita samaisella torilla - ymmärrän kyllä, että miksi.

Torstaina aamupäivällä Etelä-Saimaan toimituskin eksyi kojulleni ja otti kuvia ja kyseli hieman. Perjantaiaamun lehdessä olikin miusta kuva ja pieni kuvateksti. Sukunimi oli kyllä hieman väärin, mut ehkei tuo niin vakavaa oo. Ohessa skannattu versio ennestään skannatusta, kun unohdin alkuperäisen lehden Lappeenrantaan.

Miulla oli pari uutta tuotetta ensi kertaa myynnissä noilla markkinoilla, nimittäin Kasvosaippua kaikilla herkuilla sekä Annikki-kasvoöljy. Kasvosaippua on tosiaan kaikilla herkuilla: mm. vaaleanpunaista savea, kehäkukkaöljyä, silkkiä, vuohenmaitoa, avokadoöljyä... Tuoksuna eteeriset laventeli- ja appelsiiniöljyt. Annikki-kasvoöljyssä on ihania, eksoottisia öljyjä ihoa hellimässä, esimerkiksi argan-, jojoba-, kukui- ja ruusunkiviöljyjä sekä skvalaania, joka kosteuttaa ihoa. Annikkia saatavilla tuoksuttomana sekä ylang ylangin eteerisellä öljyllä tuoksutettuna. Koitan saaha nää verkkokauppaan lähipäivinä.

Miulla nyt kävi sen ihanan, luonnollisen tuoksuöljyn kanssa niin, et en saanu tukusta sille MSDS:ää, kun "sitä ei ole". Aargh! Miks pitää myydä sellaista raaka-ainetta, josta ei oo MSDS-tietoja saatavilla - ja siis ilman, että siitä on missään mitään mainintaa. Kahelle muulle luonnolliselle tuoksulle oli MSDS-tiedot ja toista niistä saatan ehkä harkita johonkin tuoksuksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti