torstai 30. toukokuuta 2013

Testausraportti

Miul on pari viikkoa ollu mielessä uus tuote, jota en oo vielä ottanut valikoimiin. Oon kyseistä tuotetta tehnyt ihan hyvällä menestyksellä kotikäyttöön jo monena kesänä, mutta tänä vuonna pääsen nyt vasta testaamaan. Eilen tein taas taustatyötä aiheesta ja tänään päädyin kahteen erilaiseen reseptiin. Kävin sekoittamassa tuotteet ja aloitin testauksen. 

Levitin illalla tuotetta A vasemmalle ja tuotetta B oikealle puolelle kehoani ja menin rohkeasti pihalle möllöttämään ja tutkimaan kohderyhmän reaktioita. Oletin tuotteen A olevan tehokkaampi, koska sen eräs ainesosa on hyvin tunnettu ja laajalti käytetty tämän tyyppisissä tuotteissa - sattuneesta syystä kyllä toivoin tuotteen B osoittautuvan tehokkaammaksi. 

Ensimmäiset 20 minuuttia kohderyhmä antoi hyvin odotetun kaltaisia tuloksia: ne, jotka lähelleni uskaltautuivat, kääntyivät kannoillaan ja lähtivät pois. Mukanani pihalla oli myös verrokkiryhmäläinen, joka ei käyttänyt mitään tuotetta - ja sen kyllä huomasi: kohderyhmäläiset hätistelivät ihan urakalla. Noin kahdenkymmenen minuutin kuluttua sain ensimmäisen tuikkaisun oikeaan käsivarteeni. Hetken kuluttua sain hätistää taas erään oikean jalkani kimpusta, ja pian kolmannenkin - silti oikean puoleni kimpussa oli vähemmän kohderyhmäläisiä kuin verrokkiryhmäläisellä. Noin kymmenen minuutin kuluttua kyllästyin huitomaan kohderyhmäläisiä oikealta puoleltani ja menin takaisin sisälle.

Vasen puoli oli koskematon, kuten oletinkin. Tuote A oli selvästi tehokkaampi 20 minuutin jälkeen. Huomenna jatkan tuotteen A testaamista. 

 Ja testauksen kohderyhmähän oli tietenkin hyttyset :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti