tiistai 28. elokuuta 2012

Pesusienikurkku


Blogaus sai nyt otsikon kuvasta, jonka laitan tähän vähän elävöittämään viestiä. Ei sillä, et sillä olisi mitään tekemistä muitten asioitten kanssa. Kuvassa siis luffan, aasialaisen pesusienikurkun hedelmä, joka majailee miun kasvihuoneessa ja jonka toivon kasvavan vielä isoksi. Nyt tuo on ehkä semmonen kymmenen sentin mittanen pötkylä. Kasvilla on muuten pituutta varmaan reilut kaks metriä. Laitoin aivan liian myöhään noi siemenet multiin ja niissä meni vielä pieni ikuisuus, et alkovat itää. Ainakin kolme viikkoa.

Tein kauppaan taas vähän muutoksia. Lisäsin toimitusalueeksi EU-maat. Kaksi pientä tai yks iso saippua kulkee Euroopassa kolmella eurolla Economy-luokassa ilman saantitodistusta, siitä alkaa ulkomaan toimitusten hinnat. Alkaa tuntua jo siltä, et vaihan tuon verkkokaupan johonkin toiseen. Miun mielestä tuo ei oo ihan tarpeeks miun tarpeisiin muokattavissa. Ehkä alan pikkuhiljaa kattelemaan jotain uutta.

Tilasin myös turvallisuusarviointeja, joista oon haaveillu jo kauan ja nyt pitäs sit piisata tekemistä niitten kanssa pitkäks aikaa. Perästä kuuluu ;) .

Muistutan vielä, et nyt on oikein loistava aika tilata isompia määriä saippuoita jouluksi. Ehtivät kypsyä kunnolla ja hyvin kypsytettyinä saippuat ovatkin parhaimmillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti