maanantai 24. joulukuuta 2012

Rauhallista joulua!Joulu on ovella ja viimeiset askareet, sekahedelmäkeitto ja joulusinappi, takana. Sänky kutsuu jo, mutta vielä hetken aion yrittää pysyä hereillä.

Tilaamani raaka-aineet ehtivät saapua jo torstaina. Mie oon ollu todella tyytyväinen Fedexin palveluun. Toimitukset tulevat aina kunnossa ja ajallaan - usein jopa etuajassa. Suosittelen. Muistin paketintuojaa (nelivuotiaan poikani sanoin on postinkantajia ja pakettimiehiä -- ja -naisia) Suklaasaippualla, jota jäi yli eräästä mittatilaustyöstä.

Kutakuinkin vuosi sitten näihin aikoihin tilasin ensimmäistä kertaa saippuoiden turvallisuusarviointeja. Yritys oli perustettu n. kuukausi aiemmin, mut mitään ei varsnaisesti ollut vielä tapahtunut. Alakerran pajan remontti oli vielä kesken. Silloin mie viel ihmettelin, miten ihmeen paljon pitää tehä saippuaa, jotta saa 100 ml eteeristä öljyä kulumaan (olin katellut jonkun lammikon toisella puolella asuvan saippuantekijän kuvia omasta työtilastaan). Nyt mie huomasin, et se sata milliähän menee yhessä hujauksessa. Mietin ite jo, et tilaanko peräti puol litraa kerralla, mut tyydyin sittenkin neljänneslitraan. Miun pitää kummiskin tilailla tuolta maailmalta tavaraa sen verran usein, et kai sitä joutaa myöhemminkin sen puol litraa tilata, jos tarvis on. Kun nyt mielessä on jo seuraava tilaus, kun jotain jäi kuitenkin tilaamatta.

Nyt miulla pursuaa pää ideoita, mitä kaikkee haluaisin tehä kauppaan. Aika näyttää, mitä kaikkea ehin. Mie oon heinäkuun puoleen väliin asti hoitovapaalla ja sen jälkeen on suurten päätösten ja/tai suurten muutosten aika. Onneks on vielä vähän aikaa siihen.

Mutta nyt meillä sammuivat kynttilät (jo oli aikakin tähän aikaan!) ja on aika vastata sängyn kutsuun.

Rauhallista joulua kaikille!

2 kommenttia: