tiistai 11. joulukuuta 2012

Täydennystä ja tyhjennystä

Sain vihdoinkin laitettua täydennystä verkkokauppaan - oheistarvikkeita eli harjoja, saippua-alustoja, kasvopyyhkeitä, yms. Tänään pajalla pakatessani jouduin tosin toteamaan, että siinäpä se verkkokaupan sisältö sitten lähes onkin. Paitsi huulirasvoja löytyy. Muutamaa yksittäistä saippuaa ja lahjoituksena Keniaan tyttöjen turvakotiin lähteviä minisaippuoita lukuunottamatta ne on ihan loppu. Ja miun lemppari eteeriset öljyt, rosmariini ja patsulikin, on ihan loppu. Ja fraktoitu kookosöljy, josta tekisin niin mielelläni kuorintapaloja.

Mut miulla on vihdoin etikettitulostin! Ne etiketit ei kyllä mitään missejä oo, mut ainakaan mie en saanu noista tekstiä pois - enkä etikettiä muutenkaan pilalle, vaikka tungin sormet rasvaan ja suttasin samantien etikettiä. Ja tuntuu tuo kestävän kiinnikin. Ja mikä parasta, tulostaminen oli helppoa, nopeaa ja se onnistui ilman yhtään pahaa sanaa tai hukkapalaa! Jopa sellanen neropatti tuo tulostin oli, että se tunnisti miun siihen asentaman rullan tarran leveyden ja pituuden niin, etten voinut ees laittaa sitä asetuksista väärin (päinvastoin kuin tuo puol työpöytää rohmuava laser, joka ei sitten tulosta kohilleen, vaikka miten ois tarravalmistajan tarratemplaatit ja tarrat ja asetukset ohjeitten mukaan).

Myös uus vaaka tuli loppuviikosta ja se on testikäytetty. Vielä pitäs retki tehdä lähikaupunkiin Pehkon tekotarvikkeita ostamaan, kun sitä pitänee tehdä reilusti suurempia määriä kuin tähän asti. Tästä enemmän, kun saan taas Pehkolle raaka-aineitakin. Saippualeikkuriprojekti on myös alkanut ja ehkä saan jo seuraavan saippuahalon sillä leikattua. Miulla on kaks tuolla oottamassa leikkaamista.

Yön kuvituksena pesusieniä, joita siis voi tilata nyt kaupastakin, vierekkäin, jotta vähän selviäis tuo koko ero. Luonnontuotteina noissa on tosin pientä vaihtelua ihan honeycombienkin kesken - ja luonnollisesti myös silkien. K kävi tuossa äsken kurkkaamassa miun pokkarilla ottamia tuotekuvia kauppaan lisätyistä tuotteita ja totes, että uusia - parempia - kuvia pitää ottaa. Saa ottaa.

Vasemmalla honeycomb ja oikealla silk.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti