lauantai 22. syyskuuta 2012

Suolasaippuaa

Mie taisin jossain vaiheessa kertoa inspiraation hakemisesta ja jostain uudesta, mitä tilasin. Nyt on sit jotain tuotosta syntynytkin: suolasaippuaa. Tää on oikeestaan miun jo kolmas suolasaippuasatsi, mut kaks ekaa oli rumia ja näistä nyt tuli miusta aika söpöjä. Nää suolasaippuat oli siis muoteissa. Tää yksittäisten muottien käyttäminen onkin paljon helpompaa suolasaippuoiden kanssa, kun ei tarvitse olla kärppänä koko ajan vahtimassa, et millon saippuan voi leikata. Suolasaippua siis kovettuu nopeammin kuin tavallinen saippua ja siksi pitää leikata nopeasti - jos se ehtii kovettua liian pitkään, niin siististi leikkaaminen on mahdotonta. Lisäksi mie yleensä teen saippuat illalla, niin käytännössä isolla muotilla tarkottais mahollista saippuanvahtivuoroa ehkä yöllä kolmeen asti.

Mie lisään nää kauppaan heti, kun keksin edullisimman tavan postittaa näitä (ja vielä soveltaa se verkkokauppaan). Sillä aikaa näitä saa Shop Ilonasta Heinolassa (ja myös huulirasvoja saa sieltä). Nää on mitoiltaan 5 cm x 5 cm x 5 cm ja n. 160 grammaa. Väri näihin saippuoihin tulee vihreästä savesta ja tuoksuna sitruunan, rosmariinin ja piparmintun eteeriset öljyt. Nämä suolasaippuat vaahtoavat runsaasti ja sisältävät mm. kookosöljyä (joka saa ne vaahtoamaan), oliiviöljyä ja karitevoita. Tulossa ovat myös valkoiset ja vaaleanpunaiset suolasaippuakuutiot.

Jos et ole vielä käynyt Facebookissa vastaamassa kyselyyn seuraavista tuotteista, niin  sen voi tehdä vieläkin. Tai voit toki kirjoittaa kommentteihinkin, näkisitkö seuraavana uutena tuoteryhmänä mieluiten a) nestesaippuat, b) vartalovoit vai c) kasvojen tehoseerumit.

Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti