keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kiitos ♥

Ystävänpäivänä miulla oli postikulutarjous verkkokaupassa ja tilauksia tulikin mukavasti. Kiitokset kaikille tilanneille!

Kypsymässä on taas Pehkoa, Yrttiruukkua ja Kaura-maito-hunaja-saippuaa ja Pehkoa voi tilata ennakkoon verkkokaupasta. Ideoitten pursuuminen päähän ei tunnu lakkaavan, mut yritän nyt saaha tän perusvaraston taas (siis pitkästä aikaa) kuntoon, nii pääsen sit taas kehittämään uusia juttuja. Mie oon niin rakastunut yhteen kehittelemääni tuotteeseen, et haluan sen pian kauppaankin :) .

Laitan nyt blogauksen jälkeen Laventeli-kolat taas kauppaan, ne on vihdoin kypsiä. Kuva ei oo (taaskaan :) ) huippulaatua, mut ihan ku siinä ois silmät ja suu! Joka tapauksessa tän saippuan tuoksu on ihan miun lemppareita: laventelia, patsulia ja appelsiinia. Vaikken varsinaisesti suuri laventelin tuoksun fani ookaan, niin tässä se tuoksuu hyvältä. Ja patsulista ja appelsiinista tulee keskenään kolamainen tuoksu. Yhdistelmänä oikein miellyttävä. Tää on ihan ilman mitään synteettisiä lisiä: tuoksut ovat eteerisiä öljyjä ja värit kaoliinisavea ja alkannaa.


Yrttiruukkua on siis tulossa myös ja nyt sekin resepti on päivitetty palmuöljyttömäksi. Palmuöljyn tilalla on nyt reippaasti karitevoita ja kerran kun reseptiä muutetaan, niin nostin samalla kotimaisuusastetta ja vaihdoin oliiviöljyn tilalle kotimaista luomurypsiöljyä. Rypsiöljy saippuassa on jopa oliiviöljyäkin hoitavampi. Mie luulin ottaneeni tuosta uusimmasta Yrttiruukusta viime viikolla kuvan, mut eihän sitä nyt tähän hätään löydykään. No, joka tapauksessa miun jokainen Yrttiruukku-erä on näyttänyt erilaiselta: eka oli sellanen luonnonvaalea, ei luonnonvalkoinen kuitenkaan. Toinen erä oli selvästi tummempi, vaalean ruskea. Kolmas erä oli vihertävä ja tää neljäs on nyt pilkullinen. Hauskaa, miten samoista raaka-aineista voi saada niin paljon erilaisia saippuoita. Tai no, lisäsinhän vuohenmaidon raaka-aineisiin ensimmäisen ja toisen erän välissä ja se vaikuttaa hieman väriin samoin kuin oliiviöljyn vaihtaminen risiiniöljyyn tekee pohjaväristä keltaisemman, mutta tässä on silti tapahtunut reippaita muutoksia, kun on ollut ruskeaa, vihreää ja pilkullista. Ja nää erot tulee suoraan nokkosen sekoittamisesta saippuaan eri vaiheissa. 

Miulla ois vähän kutina pitää jotain arvontaa pian... Kun saan tästä muutamat raudat pois tulilta, niin raavin sitten sen arvonnan kasaan ja koitan keksiä jotain järkevää kirjotettavaakin :) . 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti