keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Mangojälkkäri?


Fedexin paketti kotiutu eilen ja toi mukanaan mm. uuen maun Immeihin: limetin. Kaupasta löytyy. Ja makukin on täysin luomua. Ja on etikettejäkin taas huulivoiteille.

Menin tänää pajalle ja en jotenki päässy sellaseen kunnolliseen saippuantekofiilikseen sitten millään. Ja miulla vielä mahollisesti toinenkin myyjäistapahtuma lähestyy huhtikuussa, et kiirettä tulee kyllä pitämään. Miulla oli neljä halkoa tuolla leikattavana, nii leikkelin niitä sitten. Pitäähän sekin joskus tehä. Jos nyt kuitenkin tein ihan vähän saippuaa, tein muutaman palan erääseen pieneen saippuavaihtoon, johon ilmottauduin.

Kuopuksen rasvat on taas ihan lopussa, nii löin kaks kärpästä yhellä iskulla ja tein samalla tuotekehitystä ja kuopukselle rasvan. Siis tuon, joka on tuossa kuvassa. Miusta se näyttää ihan joltain mangojälkiruualta ja kyl siinä vähän mangoa onkin. Tuon kuvan jälkeen se on vielä hieman jämäköitynyt ja kaiken kaikkiaan ihan kermavaahtomaista koostumukseltaan. Tuo purkki tuossa kuvassa on oikeesti ihan pikkupurkki, n. 150 - 200 ml ja vispiläkin on ihan pikkuriikkinen.

Niin, mie laitoin jonnekin Suomeen myyntipaikkahakemuksen menemään, mut oli kuulemma tuntua ja vasta viikon 12 loppuun mennessä lupailivat tietoa, että mahunko mukaan. Mutta jos onni ja järjestäjä suovat, niin huhtikuussa mie pakkaan kimpsut ja kampsut ja poistun tuotteineni Kanta-Hämeestä johonkin myyntitapahtumaan (jonka ajan ja paikan kerron, kun tiiän, että pääsenkö - jos en pääse, niin sit unohan sen kaikessa hiljaisuudessa). Sitä ennen on kuitenkin nuo Leivintuvan pääsiäismarkkinat, joista enemmän tuolla sivulla olevassa linkissä.

2 kommenttia:

  1. Ilmoita ajoissa jos olet jossain Riksun tienoilla myymässä niin vois tulla katsomaan saippuoita ihan livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mie ilmottelen täällä. Tuo pääsiäistapahtuma on siinä Hämeenlinnan tietämillä, mut kesällä viimestään ois tarkotus keksiä täältä Riksustakin myyjäistapahtumaa.

      Poista