sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tuotteiden pakkaaminen

Mitäköhän näitten pakkausten kanssa nyt tekis? Tää tuotteiden pakkaminen on miusta ehkä kaikkein pähkäillyttävintä tässä. Mie en ihan täysin oo tyytyväinen noitten pakkauskääreitten luukkiin. Tarkotus ois, että pakkaus ois luonnonläheinen ja yksinkertanen. Käytännössä tekstit ja kuvat ovat vain mustia, koska tulostan kaiken kotona omalla tulostimella, joka tulostaa vain mustaa. Haaveissa sitten joskus uus tulostin.


Kun tein ekan kerran Pehko-saippuoita, ajattelin etukäteen, et kyllä, haluan ne pyöreiksi, jotta ne erottaa muista saippuoista helposti. Kyllähän ne pyöreät erottuu. Eipä käyny kertaakaan mielessä miettiä etukäteen, että miten ne pitäisi pakata. Ensimmäinen erä kun valmistui ja yritin sovittaa ns. sikarikäärettä saippuan ympärille, tajusin, että eihän siitä tuu yhtään mitään. Löysin askartelulaatikosta erän silkkipaperia ja vääntelin ja kääntelin sitä saippuan ympärille vahingossa hajottaen varmaankin kymmenen palaa ennen kuin sain jotenkin järkevän paketista. Tarra-arkkeja ostin lähikaupasta laatikollisen ja siitä sain tulostettua tarrat, jolla saan silkkipaperit kiinni. Lisätiedot kiinni irralliseen paperiin ja narulla pakettiin kiinni. Tällä ollaan menty, mut nyt alkaa paperit olemaan niin lopussa ja uusia pitää tilata, niin ehkäpä tilaan sellaista, joka miellyttää väriltään enemmän omaa silmää.

Ja yritän yhtenäistää tässä samalla kaikkien tuotteiden ulkoasua, että ne selkeästi tulevat kaikki samasta paikasta. Eli pieniä muutoksia tuotteiden ulkonäköön / pakkaukseen saattaa olla luvassa. Samoin lokakuun alusta on pitänyt niin kiirettä, että aion nyt hommata jostain valtavan läjän samankokosia muotteja. Helpottaa sitä pakkaamistakin, kun samankokoinen kääre käy kaikkiin saippuoihin.

Yksi kuva vielä, jossa allekirjoittanut yritti ottaa itsestään kuvan lipeän sekoitusta varten varustautuneena. Huulivoiteet tehdään sitten erilaisissa pukimissa. Tuolla puhelimella on muuten käsittämättömän vaikea osua siihen näppää kuva -painikkeeseen, jos yrittää ihtiä kuvata.P.S. Pakkasin laatikollisen saippuoita ja huulivoiteita matkaamaan Haapajärvelle lahjatavaraliike Pimpulaan. Jos olet lähettyvillä, niin käypä kurkkaamassa, mitä kaikenlaisia ihanuuksia sieltä löytyy. Itse katsoin näkymiä Handmade by Heini -blogista ja näytti oikein mielenkiintoiselta paikalta :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti