tiistai 22. tammikuuta 2013

Kaupasta ja mainoksista

Mie oon tänään lähettäny Vuottaren historian toisen kirjeen kaikille rekisteröityneille asiakkaille. Mie otin verkkokauppaan päivityksen yhteydessä käyttöön palkintopisteet. Pisteitä saa ostoksista ja pisteillä voi ostaa tuotteita. Ajattelin muistaa vanhoja asiakkaita ja lisäsin jokaiselle palkintopisteitä kaikkien maksettujen tilausten mukaan.

Miutakin on lähestytty parin kuukauden aikana peräti parikin kertaa erään ison firman toimesta. Miulle on tarjottu jäteöljyn poiskuljetusta. Rekkalasteittain. Huh. Siellä on varmaan ymmärretty saippuanteko vähän väärin. Saippuanteosta ei synny jäteölyä, vaan öljystä tehään saippuaa (minkäköhänlaista saippuaa sais jäteöljystä - vai saippuoituuko jäteöljy lainkaan ja jos, millä kertoimella ja miten jäteöljysaippuan inci-luettelo kirjoitetaan? Vai voisikohan siitä tehä nestesaippuaa?).

Löysin muutaman vaaleanpunaisen suolasaippuan vielä pajalta ja kävin just naputtelemassa ne kauppaan. Nuo on värjätty vaaleanpunaisella savella ja tuoksu tulee eteerisistä appelsiinin, pelargonian ja patsulin öljyistä. Nää oli muuten erityisen tykättyjä tuolla myyjäisissä, joissa kävin myymässä loppuvuodesta. Tuo tuoksuyhdistelmä on ihana ja luonnollinen. Nää kaupassa olevat on nyt pienellä alennuksella, ne kun on erän rustiikkisimmat yksilöt, kuten alempaa kuvituksesta näkyy.

Tänään piti tulla miulle lähetys DHL:ltä purkkia ja purnukkaa ja jotain muutakin pientä kivaa ja oottelin kotona koko päivän siltä varalta. Sit katoin sillä jäljityskoodilla DHL:n sivuilta, niin siinä luki, et pakettia on yritetty toimittaa, mutta vastaanottaja ei ole ollut kotona. Juu, meillä on ovikello rikki, mut ainakin tähän mennessä ne on kyllä osanneet sen verran ääntä pitää, et vähintään koirat kuulee - ja ainakin Fedexiltä soitetaan, jos ei olla kotona. Soitin DHL:lle, mut kyllästyin puolen tunnin jonottamisen jälkeen ja lähetin sähköpostia. Toivottavasti tulee huomenna. Kävin liimaamassa ison lapun mein ulko-oveen, et ovikello ei toimi, koputa tai soita, olen kotona, kuten olin eilenkin. Ei tunnu olevan Fedexin voittanutta.

Pakollinen kuvitus tällä kertaa henkilökohtaisen valokuvaajan tuotoksia.

Vaaleanpunainen suolasaippua. Nää kuutiot sopii hyvin käteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti