keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Luonnontuotteita

Mie taas kirjottelen täällä ihan ihmeelliseen aikaan (no, eihän tää enää tunnu niin kovin ihmeelliseltä...). Miulle tuli tänään iiiiiso laatikko ja purin hieman sen sisältöä verkkokauppaan. Miul tuli pien ongelma, ku en oikeestaan ollu etukäteen miettiny, et minkä nimisen kategorian alle tuotteet laittaisin. Ajattelin, et vaihan samalla sen Muut-kategoriaan Tarvikkeiks ja nää uuet nimellä Luonnontuotteet. Eiks se menny koko navigointi kahelle riville ja ehä mie sitä halua. Yritin vääntää ja kääntää, mut koko ajan ne vaan oli kahella rivillä. Ne on nyt sit Luonnosta ja Muut, mut ehotuksia otetaan vastaan :) .

Niistä luonnontuotteista. Aattelin, et otan siihen omien tuotteiden ja tarvikkeiden ohelle jotain sellasta, mitä luonnontuotteita luultavasti ite haluaisin käyttää, jos en tekis ite kosmetiikkaa. Tai no, onhan meillä noita käytössä silti, vähän vaihtelevasti. Eteerisistä öljyistä halusin ottaa kauppaan mielestäni monikäyttöisimmmät, eli laventelin ja teepuuöljyn. Ruusuvesi on ihanaa kasvovetenä ja senkin halusin. Ja jojobaöljyn. Vähän oon tässä miettinyt, että ottaisin myös (luomu) arganöljyä myyntiin - sen kyllä luultavasti kustannussyistä pullottaisin ite, niin se olis asiakkaille edullisempaa (miulla yhtenä kantavana ajatuksena koko yritystoiminassa on se, että tuotteiden hinta pysyy sillä tasolla, että olisin itekin valmis niitä ostamaan).

Tänään leikkelin laventelikolaa ja se jäi toiseen muottiin niin kovin kiinni, et piti purkaa osiks koko muotti. Oisin laittanu saippuaa tulee lisää, mut oli vähän vaikeeta, kun muotti oli osina enkä enää pienempää erää halunnu tehä. Tässä leikkauskuvia ja kuivaa pintaa. Se on kai patsuli se, joka tuota valkosta härmää aiheuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti