lauantai 5. tammikuuta 2013

Kokeiluja ja kokoomista

Mie löysin tänää vahingossa Picasan ladattavan kuvasovelluksen ja pitihän sitä vähän kokeilla. Kuvissa taas jotain ö-luokan kännykkäkuvia jäljempänä olevasta aiheesta. Oli ihan hauska kokeilla tuota Picasaa ja aion kokeilla tuota jatkossakin, ainakin jos jatkan tätä kännykkäsarjan kuvien lataamista tähän blogiin, kun ei tarttee sit aina ettiä sitä kännykän johtoa tai alkaa oottaa, et tää joskus ikuisuuden päästä lähettää kuvat sähköpostiin. Mut pääasia siis, et tuo oli mukava työkalu kokeiltavaks ja sieltä löyty semmonen kohta, et muokkaa mainostyökalussa ja sieltä mainostyökalusta löyty sit vielä lisää kaikenlaista.


Tää Kaks yhes -juttu on semmone, et jatkoin tänää miun suursiivousurakkaan tuolla pajalla. Löysin muutaman laatikollisen saippuan päätyjä, jääpalamuotteihin survottuja taikinan loppuja, yms. Ku ei huvittas periaattees ihan hyvää saippuaa roskiinkaan pistää, nii kaivelin niistä laatikoista kaikki hedelmäiset ja vaniljan tuoksuiset saippuat ja pistin haudutuspataan. Tuo kaks yhes ei kyllä kuvaa saippualaatujen määrää tässä - saippualaatuja nimittäin on viis: Pouta, Hedelmätarha, Urjan puut, Piristys ja Vanilja. Saippuoitten uuelleensulatusta kutsutaan kansainvälisesti nimellä rebatch ja monet on sitä mieltä, et rebatchattu saippua on saippuaa parhaimmillaan. Kauneimmillaan se ei todellakaan oo - kuten kuvasta näkyy. Mut tää on ehkä jopa niin ruma, et se on melkee sympaattinen. Jos tulevan inci-listan allergeenien määrä kauhistuttaa, niin voin kertoa, et aion olla laiska sen kanssa ja merkitä kaikki käytetyissä saippuoissa  olleet allergeenit, vaikka tarkkaan laskien voisin todennäköisesti lyhentää listaa ehkä puolella (EU-säädösten mukaan tietyt allergeenit pitää merkitä inci-luetteloon, jos niitä on poishuuhdeltavassa tuotteessa vähintään 0,01 prosenttia, iholle/hiuksiin jätettävissä tuotteissa allergeeni pitää ilmoittaa, jos sitä on vähintään 0,001 prosenttia).


Ja tässä jälkimmäisessä kuvassa syy, miks tää on kaks yhes. Eli jotta saisin taas ees hieman tilaa tuonne pajalle, niin tarjoan tämän saippuan kaupanpäällisiksi. Mie lisään tän kauppaan lähipäivinä (jotain muutakin tulossa, huomenna pakotettu tuotekuvien ottaminen!) ja sen jälkeen sen voi napsauttaa sieltä tilauksen yhteydessä ostoskoriin nollalla eurolla. Jos tilaus on jo tehty, mutta ei vielä lähetetty, ja haluat saippuan, niin laita sähköpostilla tietoa, niin voin lisätä tän tilaukseen. Postikuluihin tää valitettavasti vaikuttaa, kun tuo on hieman tyhjää painavampi (en oo vielä leikannut saati punninnut, mut tuolla muotilla tehtäessä saippuat on olleet n. 100 - 110 grammasia) - paitsi jos tietenkin osuu sopivaan "välikköön" painossa.

Nyt mie jatkan taas projektia uus verkkokauppa...

4 kommenttia:

 1. Tuohan on tosi nättiä saippuaa!

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä on päinvastoin ihan tosi hieno mosaiikkisaippua!

  Tiesitkö muuten että sinulla on sanavahvistus käytössä? Kun blogger uudistui jokin aika sitten sanavahvistus päivittäytyi käyttöön ilmeisesti niihin blogeihin jossa se ei ennen ollut käytössä.

  En tiedä miten sinulla on asia ollut mutta ajattelin kertoa ellet siitä ole tietoinen kuten minulle kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mie en ollu tuota ajatellukaan, käyn klikkailemassa tuolta, jos saisin sen pois.

   Poista