keskiviikko 16. tammikuuta 2013

No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle?

Piti se saippua laittaa tulee, jotta pysyn vähintään kahen saippuan viikkovauhissa. Nyt mie oon erityisen tyytyväinen saippuaan. Tai no, vasta leikatessahan se selviää, et miltä se lopulta näyttää. Käytin vain luonnonvärejä ja tuoksu tuli eteerisistä öljyistä. Pääraaka-aine oli luomulaatuinen rypsiöljy. Mie oon aina halunnut tehä näitä luonnontuoksuilla ja luonnonväreillä, joten ehkä se on yks syy, miks miulla on tästä niin hyvä mieli.
Käytetyt kesäiset luonnonvärit ovat porkkana, paprika, punainen savi ja kaakao. Ja päälle omalla pihalla kasvatettujen (luomu-)kehäkukkien terälehtiä. Laitoin eka pari kokonaista kukkaa sinne, mut kaivoin ne pois, ku ei ollukaan kivoja. Tuoksuna appelsiinia, sitruunaa ja patsulia (millonkohan mie oppisin pois sitruunasta, patsulista, seetristä ja rosmariinista...). Yritin väkisin tehä tuoksuseoksen inkiväärin eteerisestä öljystä, mut jos rehellisiä ollaan, niin miusta se inkiväärin eteerinen öljy haisee ihan pierulle. Ihan oikeesti, vaik muuten tuoreen inkiväärin tuoksu on ihana ja raikas, niin se eteerinen öljy on tosi ummehtunut - eikä pitäs olla laadusta kiinni, koska tuolta paikasta, mistä oon tuon tilannu, kaikki oikeesti on vaan huippulaatusta.

Mie nyt tein ratkasevan liikkeen verkkokaupan päivittämisen suhteen  ja ostin (ekaa kertaa eläissäni!) siihen layoutin. Mie varmaa klikkailen täs lähipäivinä tähän blogiin noin sataa uutta tyyliä ja lopulta sit päivitän sen verkkokaupankin. Yritän saaha ees vähän samantyylisiä näistä. Muutenki vaihtelu virkistää :) .

3 kommenttia:

  1. Tulee ihan mieleen tiikerikakku :D

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommenteista! Toivotaan, et tänään saisin laitettua kuvia leikattuna.

    VastaaPoista