maanantai 21. tammikuuta 2013

Kauppaa päivitetty!

Laitoin verkkokauppaa vähän uuteen uskoon ja muutama juttu jäi vielä tekemättä, kun (yllätys, yllätys, näissä päivityshommissa) tuli muutama mutka matkaan. Mut kaupan pitäs toimia perustoiminnoiltaan vähintään ja palautetta saa antaa, erityisesti sillon, jos huomaa jotain virheitä / puutteita. Mie jo valmiista paketista aika kasan puuttuvia käännöksiä suomensin, mut mahollisesti, siis hyvin todennäkösesti, niitä on lisää. Huomenissa sitten jatkan tätä touhua (siis kun mie muka nii laitoin kaikki lisäosineen ja käännöksineen omalle koneelle ja testasin!).

Laitoin tänään normaaliin verrattuna puoltoistakertasen satsin laventelikolaa tulemaan. Huomenna saan mahollisesti uuen ison muotin (tai toivottavasti kaks!) niin sit saan tehtyä isompia eriä saippuaa taas, ettei ne oo aina loppu. Laventelikola näyttää tällä kertaa vähän erilaiselta kuin viime keväänä: väriä tulee alkannasta yhä, mutta laitoin myös vaaleaa. Tein kaksi taikinaa, joista toisessa oli oliiviöljyyn uutettu alkannan silputtua juurta ja toinen uuttamattomasta oliiviöljystä pienellä kaoliinilisällä. Tuoksuna on patsulia, appelsiinia ja laventelia. Miusta tuossa tuoksussa on jotain kolamaista, siksi nimi on laventelikola. Mie tykkään tästä tuoksusta.

Verkkokaupan muutoksista ois asiaa enemmänkin, mut laitan sit sitä mukaan, kun saan asioita sinne laitettua. Eipä enempää tällä kertaa.

1 kommentti:

  1. Oih, ihana blogi ja ihana kauppa! WOW!
    http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/

    VastaaPoista